Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

вторник, 28 января 2020 г.


Дні інформації
«Миті студентського життя»


До дня студента та їхньої покровительки Святої мучениці Тетяни бібліотекарі філії №3 КЗ «Лисичанська ЦБС» з 23 по 25 січня провели дні інформації «Миті студентського життя».
У Вищому професійному училищі №94 та в гуртожитку КЗ «Лисичанський медичний коледж» студентам запропонували розважальну гру «Я студент», під час якої вони брали активну участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, іграх та продемонстрували відповідальне ставлення до виконання всіх завдань, з якими успішно й впорались. Молоді люди отримала масу позитивних емоцій та задоволення.
А в самій книгозбірні пройшов інформ-MIX «Тетянин день: історія, традиції, прикмети», завдяки якому присутні дізналися про свято: історію, традиції, легенди і факт, чому 25 січня вважається Днем студентів. Виставка-ім’я під доречною назвою «Тетяна» знайомила всіх охочих з письменницями на ім’я Тетяна та їхніми оповіданнями, головні героїні яких є тезками авторок.

















Комментариев нет:

Отправить комментарий