Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

четверг, 26 сентября 2019 г.


Відрядження до міста Львів


 Лівів зустрів нас прохолодою та дощем. Але, як тільки ми потрапили до Наукової бібліотеки Лівівського національного університету ім. І. Франка на відкриття X Львівського міжнародного бібліотечного форуму – все змінилося. Нас зустріли тепло та сонячно.
  Другого дня ми відвідали обласну бібліотеку для дітей де зібралися на Вільному майданчику обміну думок та професійних рішень 4L: Lviv-Lugansk-Library-Love. Разом з колегами обмінялися досвідом в залучені малечі до читання , взяли участь у дискусії «ДеЕвалюція: бібліотеки чи хаб? Проблеми трансформації публічних бібліотек». Думки виявились дуже емоціїні, позитивні та надихнули на роботу і співпрацю. Кожен знайшов для себе «родзинку» для подальшої роботи.
  А далі було ще цікавіше: ми відвідали м. Пустомити та м. Жовка. Зустрілися з колегами районів, розповіли про свій досвід, поспілкувались за філіжанкою кави про наболіле.
  Найбільше запам’ятовуючим було спілкування на майстер-класі з учнами 10 класу Жовківської СШ №2. Молодь ви найкращі!!! та екскурсія по чудовим пам’ятникам архітектури та мистецтва м. Жовка. Дякуємо приймаючій стороні та колегам. Відрядження було одним з найкращіх.

























Комментариев нет:

Отправить комментарий