Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

вторник, 30 мая 2017 г.

 «Святий обов’язок материнства»

Життя — це безцінний дар. І саме мати народжує дитину для життя. Народження дитини накладає важливі обов’язки на матір. Адже мало народити, ще треба й виховати, дати любові стільки, щоб вистачило на все життя. Справді, багато хто з жінок бачить у народженні дитини найвище щастя, але забуває про те, що це й велика відповідальність на все життя. Дехто вважає, що дитина й так виросте. Але ж вона безпомічна, і покидати напризволяще дитину не можна ні з яких міркувань. Життя в кожного одне. І тільки материнське серце здатне спрямувати людину стежкою любові й добра. Отже, народження дитини й справді є щастям, але це покладає важливий обов’язок на матір. Не випадково ж існує приказка, що не та мати, яка народила, а та, що виховала. Мати повинна виховати дитину і дати їй добро й любов на все життя. Саме на цю тему біліотекарі філії №3 12 травня провели коло спілкування «Святий обов’язок материнства» у Вищому професійному училищі №94. На заході бібліотекарі разом з молодим дівчатами міркували і спілкувалися «Що таке материнство?», «Як виховувати?» та які обов’язки стають перед жінкою, яка народила дитину.





1 комментарий:

  1. vIf you care about the machine, you will find Louis Vuitton Handbag and Swiss Movement Rolex as much as possible for an object completely virtuosity perfectionist,Valentino handbags is a luxury, the object itself.once you get Datejust Replica Watch in your hands and on your wrists, from just a simple giant chunks of gold, really in what appears to be a block of luxury tension, what is as a piece of precision?Rolex Replica Watch mean, let me think it would be fun.

    ОтветитьУдалить