Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

четверг, 23 марта 2017 г.

«Мистецькі грані Тараса Шевченка»

Неможливо собі уявити українську літературу і взагалі національну культуру без неймовірно легендарної особистості, великого пророка і митця, відданого своєму народові – Тараса Григоровича Шевченка – письменника, художника, громадського та політичного діяча. Він був справжнім борцем слова і діла за національну єдність і свободу України. Щиро переймаючись долею рідної країни, Тарас Шевченко поклав власне життя на те, щоб «Окраїна» стала Україною і звільнилася від тяжкого ярма, скинувши «царськії пута». Кожного року в березні Україна відзначає Шевченківські дні, тож і бібліотекарі філії №3 не залишились байдужими до цієї дати. 
09.03 у день пам'яті великого поета, художника-філософа у бібліотеці-філії №3 пройшла арт-година «Мистецькі грані Т. Шевченка», на якій присутні мали змогу познайомитися з різними гранями творчості Т. Шевченка та переглянули презентацію «Тарас Шевченко - художник».





Комментариев нет:

Отправить комментарий