Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

пятница, 17 февраля 2017 г.

«Небесна Сотня. Зима, що нас змінила»



18 – 20 лютого – річниця найстрашніших днів Майдану. Моторошно згадувати ті події, та вони назавжди закарбувалися в пам’яті… Вибухи й постріли, палаючі барикади і густий стовп чорного диму, машини «швидкої» та крики людей… Повітря наелектризоване рішучістю і мужністю…

З нагоди цих подій бібліотекарі бібліотеки-філії №3 показали документальний фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» для учнів вищого професійного училища №94. Затамувавши подих, присутні дивилися фільм та після закінчення його поділилися своїми особистими враженнями про події, які відбувалися на Майдані. Бібліотекарь  запалила свічку пам’яті про загиблих героїв Небесної Сотні, а розмірений бій хронометра відчеканив час скорботи, душевного болю і жалю… Під мелодію пісні «Мальви» бібліотекарь передала свічку учням по колу та оголосила хвилину мовчання. Закінчився захід піснею «Боже, я молюсь за Україну».



Комментариев нет:

Отправить комментарий