КУХНЯ НАРОДІВ СВІТУ
Національна кухня – одна з найважливіших складових історії та матеріальної культури народу. Гастрономічні вподобання кожної нації створювались протягом багатьох століть. Сьогодні у кожного народу є своя національна кулінарія, для якої характерні власні, відмінні від інших, національні страви. 17 листопада на черговому засіданні клубу «Етикет» пройшло свято – дегустація «Кухня народів світу», на якому члени клубу переглянули презентацію "Ми всі одна родина" продегустували блюда народів світу. Це і італійська піца, українські вареники, білоруські «Деруни», грузинські «Хінкалі» та вірменський лаваш з аджикою. Також до уваги присутніх була представлена виставка-рекомендація «Смачна країна» з якої дізнатись про найкращі рецепти національних кухонь різних народів, їхні характерні риси.
Комментариев нет:
Отправить комментарий