Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

четверг, 17 ноября 2016 г.

КУХНЯ НАРОДІВ СВІТУ


Національна кухня – одна з найважливіших складових історії та матеріальної культури народу. Гастрономічні вподобання кожної нації створювались протягом багатьох століть. Сьогодні у кожного народу є своя національна кулінарія, для якої характерні власні, відмінні від інших, національні страви. 17 листопада на черговому засіданні клубу «Етикет» пройшло свято – дегустація «Кухня народів світу», на якому члени клубу переглянули презентацію "Ми всі одна родина"  продегустували блюда народів світу. Це і італійська піца, українські вареники, білоруські «Деруни», грузинські «Хінкалі» та вірменський лаваш з аджикою. Також до уваги присутніх була представлена виставка-рекомендація «Смачна країна» з якої дізнатись про найкращі рецепти національних кухонь різних народів, їхні характерні риси.





Комментариев нет:

Отправить комментарий