Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

пятница, 30 сентября 2016 г.

День відкритих дверей
 «Інтернет і книга відкривають світ» 

30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотеку з давніх давен  називали скарбницею мудрості та знань. В своє професійне свято бібліотекарі філії №3 провели День відкритих дверей «Інтернет і книга відкривають світ». Це свято для тих, хто любить книгу та Інтернет, для тих , хто є давнім користувачем бібліотеки і хто прийшов до неї в перший раз.

В бібліотеці в цей день пройшла екскурсія «Бібліотека дім для всіх», під час якої присутні дізналися про історію бібліотеки, про її книжкові багатства та новими послугами, які можна одержати завдяки Інтернету.
З використанням сучасних інформаційних технологій була проведена презентація відеоролика «Наша приваблива бібліотека»  яка більш повно розкрила роботу нашої філії.

Бажаючі могли подивитися буктрейлер «Чому являєшся мені у сні» присвячений 160ти  річчу з дня народження Івана Франка.
Молоді бібліотекарі Нікульникова М. та Волошина К. створили відеоролик «Селфі з книгою». Під час перегляду  якого багато користувачів пізнавали себе.

На кінець заходу бібліотекарі звернулися до відвідувачів з проханням читати книги, користуватися Інтернетом, бути активними читачами бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий