Лицензия Creative Commons
Это произведение, автор которого — Лисичанская ЦБС библиотека филиал № 3, доступно на условиях лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.

пятница, 4 декабря 2015 г.

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ

      6 грудня - День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і готовий захищати міць і кордони рідної землі, свято всіх хлопців, які скоро підростуть, стануть сильними і сміливими і будуть готові захищати свою Батьківщину.
       З цієї нагоди 4 грудня в бібліотеці пройшов відео перегляд "Збройні сили України". Присутній молоді був представлений документальний фільм ICTV про таємний армійський підрозділ "Спецназ. Повернутися живими". Після якого вони зробили висновок, що армія - це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку української держави, а захист Вітчизни був і є священним обовьязком  справжнього громадянина і патріота.
"Армія з народом"







Комментариев нет:

Отправить комментарий